Bu mağaza, bazı özelliklerin doğru çalışması için javascript'in etkinleştirilmesini gerektiriyor.

Kanepe ve Koltuk Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

Kanepe ve Koltuk Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

| Sedat Türk

Günün yorgunluğunu ve stresini atmanızı sağlamak ve evinizde daha huzurlu vakit geçirmek istiyorsanız koltuk ve kanepe seçiminize dikkat etmelisiniz.



Öncelikle mekanın büyüklüğüne ve ihtiyacınıza göre karar vermeniz önemli...Evin genişliği ve ailenizdeki kişi sayısını dikkate almanız, boyut ve adet seçiminde size yardımcı kriterler olacaktır. Çiçekişleri eşsiz kanepe ve koltuklarına göz atmayı unutmayın.



İhtiyaç durumuna göre büyük koltuğunuza berjer, kanepe ekleyebilirsiniz ya da yeriniz dar ancak oturma alanı ihtiyacınız fazlaysa takımınıza uygun puflar ekleyerek daha modern bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Bu noktada köşe takımlarını da değerlendirebilirsiniz. "L" koltuk olarak da bilinen bu koltukları da daha öncede söylediğimiz gibi berjerler ve puflarla kombinleyebilirsiniz.



Seçeceğiniz koltuk kanepenin kaliteli malzemeden üretilmiş olması önemlidir. Koltuk iskeletleri uygun olmayan ağaçlardan ya da suntalardan da yapılabiliyor. Seçiminizi yaparken ideal malzeme olan ceviz ve gürgen (kayın) ağacı gibi sağlam ağaçları tercih edebilirsiniz.



Sağlamlık ve dayanıklılık konusunda bir diğer önemli konu süngerlerdir. Koltukta yay kullanılmaması ve kaliteli sünger kullanılması takımınızın hem konforunu hem de kullanım süresini artıracaktır.



Gelelim bir diğer önemli hususa kullanılan kumaşın daha kaliteli ve kolay temizlenebilir olması sizin için ekstra bir konfor alanı yaratacaktır.



Mağazalarımızda ve internet web sayfamızda kaliteden odun vermeden malzeme, işçilik ve tasarım konusunda bütçenize uygun olacak bir tarz mutlaka bulabilirsiniz. Seçim yapmadan önce evinizde yaratmak istediğiniz konsepte karar vermelisiniz. Klasik ya da modern tarzda bir dekorasyon düşünebileceğiniz gibi uzun yıllar modası geçmeyecek bir tarzda tercih edebilirsiniz.

Yorum Yap

Phone
WhatsApp