Bu mağaza, bazı özelliklerin doğru çalışması için javascript'in etkinleştirilmesini gerektiriyor.

Eklektik Dekorasyon

Eklektik Dekorasyon

| Sedat Türk

Seçilmiş anlamında da kullanılan eklektik kelimesinin Dekorasyondaki karşılığını, farklı noktalardan farklı öğeleri seçerek, bir araya getirmek ve derlemek anlamında açabiliriz.

 

Bu tarzda amaç, stili oluşturan kişinin kendisini yansıtan parça ve trendleri bir araya getirerek kurguladığı bir dekorasyon stilini var etmesidir. Bir diğer açıklamayla eklektik, farklı tarz ve stillerden oluşturulan bir karma dekorasyon şeklidir.

 

Eklektik dekorasyonun en önemli özelliklerinden biri sınırsız özgürlük imkanı sunmasıdır. Dekorasyonda belli bir döneme ya da belli bir tarza uymak gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Renk dengesini gözeterek modern parçaları, vintage eşyalarınızla dilediğiniz gibi bir araya getirebilirsiniz.

 

Modern, rustik, klasik, country veya avangart stillerden beğendiğiniz parçaları harmanlayıp renk ve dokuları dikkate alarak tarzınızı yansıtmanız yeterli olacaktır.

 

Eklektik stil, stilleri ve dönemleri çok çeşitli öğelerle birleştirmeyi içeriyor olsa da, özen göstermeniz gereken detaylardan biri de uyumdur. Eşyaların doğru yerleşimi, koltukların birbirlerinden uzaklığı, aksesuarların farklı da olsa uygun ölçülere sahip olması, duvar görsellerinin doğru yerleştirilmesi eklektik tarz da önemlidir.

 

Bu tarz da bir mekan kurguladığınızda farklı desenleri ve renkleri bir araya getirmekte birçok seçeneği kullanabilirsiniz. Özellikle yastıklar eklektik bir doku yaratabilmek ve yaşam alanlarınızı hareketlendirmek için oturma gruplarında kullanabileceğiniz aksesuarlardır.

Duvar, tavan, zemin boya ve kaplama renklerinin düz ve sade renklerden seçimi, sizin eşya seçiminizde daha fazla özgür olmanıza ve renkler arasında denge sağlamanıza yardımcı olacaktır.

 

Çiçek işlerinin adım adım, oda oda rehberliği, en küçüğünden en büyüğüne, tüm mekan yerleşimlerinizde sizlerin eklektik stilde davetkar ve işlevsel bir alan yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Yorum Yap

Phone
WhatsApp